Om Oss

Våre mål er å tilby produkter av stor verdi for våre kunder og å utvikle eksisterende kundebase. Ta gjerne kontakt med vår nettbutikk og kontakt oss hvis du har spørsmål.

Hvem er vi og hva representerer vi?

Vi er produsent, representant og distributør av bærbare batterier, videokamera batterier, kamerabatterier, batterier for batterier, batterier, batteriladere og annet tilbehør.

Ansvarsfraskrivelse

Batteriene og andre produkter levert av vårt firma er [erstattet] solgt for bruk hos enkelte produktprodusenter, og enhver referanse til produkter eller varemerker for slike selskaper er bare for å identifisere produsentene som våre produkter [erstatter for] kan brukes. Vårt firma og dette nettstedet er hverken tilknyttet, godkjent av, lisensiert av, distributører for, eller relatert på noen måte til disse produsentene, og heller ikke produktene som tilbys for salg gjennom vårt nettsted produsert av eller solgt med autorisasjon fra produsentene som våre produkter [erstatter for] kan brukes til.

Vi har lykkes med å handle online siden 2005, i samarbeid med andre utmerkede handelsselskaper opprinnelig. Omfattende spesialkunnskap, forpliktelse til å innkjøre kvalitetsprodukter, vedlikehold av betydelige aksjer og rask levering, etc. gjør det mulig for oss å levere gode varianter av pålitelige produkter til store bedrifter og individuelle brukere. Vi har over 3000 produkter som er nær handelsprisen.

Vi er spesialister på å selge oppladbare batterier for bærbare datamaskiner, strømverktøy, videokameraer, digitale kameraer, mobiltelefoner, PDAer, skannere, spillespillere, MP3-er, batteriladere og annet tilbehør. Vår kundebase omfatter mange store bedrifter, statlige og utdanningsinstitusjoner, samt titusenvis av individuelle kunder i Storbritannia og Irland.

As all of our products are directly purchased from pronounced manufacturers, we are able to truly offer high quality products at unbelievably low price. In addition to the increasingly wide range of products we sell, we are also dedicated to bring high quality products to customers at reasonable prices with best customer service.

All products come with a one year warranty.

Vi samler kun informasjonen som kreves for å behandle bestillingen din, som holdes helt konfidensiell og ikke selges eller distribueres til noen tredjepart. Kredittkortsnumre slettes automatisk etter at de er behandlet. Du kan handle med tillit som globale butikker har aldri hatt en enkelt forekomst av bedragerisk bruk av kredittkort. Hvis du fortsatt er bekymret for internett-sikkerhet, kan du kontakte oss via telefon.

Email: order@norge-batteri.no

Address:

JH TECHNOLOGY LTD

UNIT 04,7/F,BRIGHT WAY TOWER,

NO. 33 MONG KOK ROAD,

KOWLOON,HONG KONG